Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP w związku z profilaktyką zakażeń wirusem sars-cov-2 w pomieszczeniach żywnościowych. Od instrukcji do karty kontroli czyli zasady prowadzenia systemu HACCP [...]

szkolenie w formule on-line
.png)
Forum
Szkolenie on-line: wirtualne szkolenie prowadzone i realizowane za pomocą specjalnej platformy, która umożliwi obustronną komunikację między prowadzącym szkolenie a uczestnikami.
Cena:
299 zł netto/os.
UWAGA: W przypadku zgłoszenia uczestnika z tej samej instytucji jednocześnie na dwa szkolenia:
„Od receptury do jadłospisu. Zasady żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży zgodne z aktualnymi przepisami prawnymi, normami żywienia i zaleceniami żywieniowymi” 14 grudnia 2020 r. oraz
„Jak opracować i wdrożyć odpowiednie procedury, w tym procedury HACCP w związku z profilaktyką zakażeń wirusem sars-cov-2 w pomieszczeniach żywnościowych. Od instrukcji do karty kontroli czyli zasady prowadzenia systemu HACCP w zakładzie żywienia zbiorowego” 15 grudnia 2020 r.
Cena wynosi 269 zł netto/os za każde szkolenie.
Udział w szkoleniu zwolniony z VAT w przypadku finansowania szkolenia ze środków publicznych. Cena zawiera: udział w profesjonalnym szkoleniu on-line, materiały szkoleniowe przekazane w wersji elektronicznej, certyfikat ukończenia szkolenia, możliwość konsultacji z trenerem.
Zgłoszenia:
Wypełnioną kartę zgłoszenia należy przesłać mailem na adres: szkolenia@frdl.org.pl lub poprzez formularz zgłoszenia na www.frdl.mazowsze.pl do 9 grudnia 2020 r.
UWAGA: LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!
Pomoc społeczna, zdrowie